Soluții de impermeabilizare în construcții

Home Forums Basic English Soluții de impermeabilizare în construcții

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7710 Reply
  kiara34a15328
  Guest

  Există o statistică des citată în industria construcțiilor: hidroizolația reprezintă 1,8% din costul total al construcției, dar reprezintă 83% din reclamațiile privind defectele de clădire.

  Este vital să înțelegeți aspectele impermeabile ale oricărui proiect de construcție. Corrotech Construction Chemicals are ani de experiență în rezolvarea problemelor de impermeabilizare, dar, mai important, ajută oamenii oferind soluții corecte.

  Hidroizolarea în construcție este o procedură prin care o structură este făcută rezistentă la deteriorarea apei.

  For those who have any issues regarding in which and the way to make use of cea mai buna izolatie termica exterioara, you are able to call us with our own web-site. Impermeabilizarea este formarea unei bariere rezistente care este concepută pentru a împiedica pătrunderea sau evacuarea apei din diferite zone ale unei structuri a clădirii. Secțiunile interne hidroizolate includ nișe de duș, spălătorii, băi etc. În timp ce zonele exterioare hidroizolate se extind la balcoane, podiumuri, pereți de susținere, acoperișuri, piscine și.

  Proiectarea de bază a hidroizolației și acoperirii încorporează trei pași generali pentru a asigura o soluție etanșă și ecologică:

  Asigurați-vă că înțelegeți sursele de apă susceptibile de a fi întâlnite.
  Proiectați un sistem pentru a preveni scurgerile din aceste surse.
  Finalizați sistemul proiectat prin detalierea corespunzătoare a fiecărei componente individuale de plic în componentele adiacente.
  IMPERMEABILIZARE ÎN CONSTRUCȚIE

  În construcție, o clădire sau o structură este impermeabilizată cu ajutorul membranelor pentru a proteja conținutul de sub sau în interiorul structurii.

  Orice clădire sau structură are nevoie de soluții de impermeabilizare, deoarece betonul în sine nu va fi etanșe de la sine. Sistemul convențional de impermeabilizare implică „membrane”. Aceasta se bazează pe aplicarea straturilor de membrană care acționează ca o barieră între structură și apă, care împiedică trecerea apei.

  În ultimele decenii, industria construcțiilor din beton a înregistrat progrese tehnologice în materie de impermeabilizare. Aceste progrese includ sisteme integrate de hidroizolație, precum și materiale cu membrană mai avansate.

  Mai mult, aceste materiale noi, precum Corrotech Coatings, caută să depășească neajunsurile metodelor mai vechi, cum ar fi PVC.

  În general, noua tehnologie în membranele impermeabile se bazează pe materiale pe bază de polimeri care sunt foarte adezive pentru a produce o barieră fără sudură în jurul unei structuri.

  Gama de impermeabilizare CCC oferă diverse soluții de impermeabilizare, cum ar fi bitum, acril și poliuree, precum și opțiuni pe bază de ciment.
  În gama lor, acestea au produse și sisteme pentru hidroizolarea structurilor subterane din beton și zidărie. Aceasta include subsoluri, ziduri de sprijin și fundații.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Soluții de impermeabilizare în construcții
Your information: