Sfaturi privind impermeabilizarea corespunzătoare a subsolului

Home Forums Basic English Sfaturi privind impermeabilizarea corespunzătoare a subsolului

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7341 Reply
  violet02811804
  Guest

  În funcție de tipul de zonă în care locuiți, este posibil să aveți o problemă cu umezeala subsolului. Dacă starea este lăsată necontrolată, puteți dezvolta probleme cu mucegaiul și mucegaiul. Aici este esențială hidroizolarea adecvată a subsolului.

  Majoritatea subsolurilor au o scurgere în podea pentru a îndepărta excesul de apă. Trebuie să vă asigurați că această scurgere rămâne curată sau nu își va putea face treaba eficient. Puteți utiliza o mașină cu jet de apă de înaltă presiune sau un dispozitiv simplu de șarpe pentru a vă asigura că scurgerea nu prezintă obstrucții.

  Dacă locuiți într-o zonă extrem de susceptibilă la inundații, este o idee bună să aveți instalată o pompă de bazin. Dacă subsolul dvs. este inundat, pompa bazinului se va porni automat și va pompa apa. Acesta este unul dintre cele mai eficiente sisteme de impermeabilizare a subsolului.

  Cu toate acestea, întreruperile de curent sunt frecvente în timpul unei inundații. Prin urmare, este posibil ca pompa dvs. de bazin să nu aibă energie electrică pentru a funcționa și să scoată de fapt apa din subsol. De aceea, ar trebui să luați în considerare obținerea unei pompe de cartuș cu o baterie de rezervă, astfel încât să poată funcționa chiar dacă casa dvs. nu are energie.

  De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că jgheaburile și burlanele din jurul casei dvs. sunt instalate corespunzător. Este foarte important ca acestea să nu deverseze apa de ploaie prea aproape de fundația casei dumneavoastră. Când se întâmplă acest lucru, se poate îndrepta spre subsol.

  Jgheaburile și burlanele trebuie extinse la câțiva metri de pereții exteriori ai casei. La fel ca canalul de scurgere din subsol, trebuie să vă asigurați că jgheaburile și burlanele sunt libere de resturi, astfel încât apa să nu se lase să se acumuleze.

  Construirea unui șanț mic în jurul casei dvs. este, de asemenea, o altă opțiune de impermeabilizare a subsolului. Acest lucru este util doar dacă aveți o pantă care duce în jos la casa dvs. Șanțul va împiedica apa să ajungă la pereții casei dvs., dirijând-o către o altă locație.

  If you want to read more about Hidroizolatie balcon check out our own web page. Dacă doriți să evitați problemele cu mucegaiul și mucegaiul, atunci va trebui să vă asigurați că aveți un sistem adecvat de impermeabilizare a subsolului. Canalele de scurgere trebuie curățate periodic pentru a se asigura că nu există obstacole. De asemenea, este mai bine pentru dvs. să aveți instalată o pompă de cartuș. Asigurați-vă că includeți o baterie de rezervă, astfel încât să poată funcționa dacă casa dvs. pierde energie. S-ar putea să trebuiască chiar să săpați un șanț mic în jurul casei dvs. pentru a menține apa departe de fundație.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Sfaturi privind impermeabilizarea corespunzătoare a subsolului
Your information: