Nouă etape privind modul de aplicare a soluției de impermeabilizare în baia.

Home Forums Basic English Nouă etape privind modul de aplicare a soluției de impermeabilizare în baia.

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7369 Reply
  lilianabarak6
  Guest

  Hidroizolarea este foarte importantă. Ajută la protejarea camerei de daunele cauzate de apă.
  Astăzi, vom discuta despre cum să vă impermeabilizați casa într-un proces pas cu pas. Citiți mai departe pentru a afla mai multe:

  Înainte de a începe Lane Cove hidroizolați camera, trebuie să curățați podeaua. Asigurați-vă că camera este lipsită de murdărie și praf.
  Apoi trebuie să aplicați grundul.

  Se toarnă într-o găleată și se folosește o lamă cu role pentru a o aplica pe colțul din spate și pentru a lucra pe pereți. După ce ați terminat, puteți aplica grundul pe podea.
  După ce grundul s-a uscat, trebuie să folosiți gelul de silicon și să-l aplicați în toate locurile în care există un spațiu între podea și perete.

  Ideea este de a închide toate spațiile goale.
  Acum aveți nevoie de o bandă de mascare. Puneți banda la o înălțime până când doriți să aplicați soluția de impermeabilizare.
  If you adored this information as well as you desire to get guidance about hidroizolatie beci i implore you to visit the web-site. Folosiți din nou lama cu role pentru a aplica soluția de impermeabilizare din partea din spate a camerei în față și apoi deasupra pereților.
  În acest pas, trebuie să tăiați membrana în dimensiuni care să se potrivească peretelui și podelei.

  Luați lama cu role înmuiată în soluție de impermeabilizare și aplicați-o pe membrana plasată pe perete și pe podea. Continuați să faceți acest lucru până când membrana se lipeste de perete și podea.
  Odată ce pasul de mai sus este realizat, aplicați soluția de impermeabilizare pe restul zonei.

  Lăsați-l să se usuce timp de 24 de ore.
  Când soluția de impermeabilizare s-a uscat complet, trebuie să aplicați al doilea strat. Lasă-l să se usuce din nou timp de 24 de ore.
  Hidroizolarea este completă acum.
  Urmați cei nouă pași de mai sus pentru a impermeabiliza camera.

  Puteți viziona videoclipuri DIY pe YouTube și puteți face singur întregul proces sau puteți angaja un expert pentru a-l face. În mod ideal, vă recomandăm să obțineți un expert care să o facă, deoarece acestea au instrumentele și echipamentele necesare și cunosc tehnicile de aplicare a soluției de impermeabilizare. Dacă nu puteți face ceea ce este necesar, problema nu va fi rezolvată și veți rămâne cu o baie cu scurgeri de apă.

  Dacă căutați online, veți găsi un număr de furnizori de servicii care oferă soluții de impermeabilizare Lane Cove. Puteți angaja cu ușurință una dintre ele pentru a face hidroizolația.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Nouă etape privind modul de aplicare a soluției de impermeabilizare în baia.
Your information: