Întrebări frecvente despre hidroizolarea subsolurilor

Home Forums Basic English Întrebări frecvente despre hidroizolarea subsolurilor

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7498 Reply
  aprilarevalo2
  Guest

  Subsolul dvs. In the event you beloved this short article as well as you wish to get details about cea mai buna izolatie termica exterioara generously pay a visit to our webpage. este un bloc de fundație important al casei dvs. și impermeabilizarea este necesară pentru a proteja împotriva daunelor și inundațiilor care pot distruge încet elementele structurale cruciale.
  Fără o protecție adecvată împotriva amenințărilor exterioare, siguranța dvs., precum și valoarea casei dvs. prezintă un mare risc. Iată câteva răspunsuri la întrebările frecvente despre cum să vă protejați subsolul de apele subterane și alte forme de umiditate.

  Cum poate afecta umezeala subsolul?
  V-ar surprinde cât de mulți oameni trăiesc cu subsoluri inundate sau mucegăite.

  Umiditatea se poate acumula destul de ușor dacă metodele de impermeabilizare nu sunt întreținute sau aplicate corect, rezultând subsoluri inutilizabile și periculoase. Dacă sunt ignorate, problemele pot începe să afecteze restul casei, răspândind mucegaiul și putrezirea peste tot. Mucegaiul poate duce, de asemenea, la probleme de sănătate, inclusiv dureri de cap, tuse și dureri în gât.

  Ce este presiunea hidrostatică?
  Casele construite la nivelul sau sub nivelul solului sunt amenințate de umiditatea din jur.

  Lichidul devine prins în solul care înconjoară subsolul și poate crește încet până creează ceea ce se numește o pânză freatică. Această masă va exercita presiune pe podeaua sau pereții subsolului și, în timp, poate fisura sau putrezi fundația, se poate infiltra în interior, poate crea mucegai sau poate distruge cablurile.

  Ce metode sunt utilizate pentru hidroizolarea unui subsol?
  Există o varietate de tehnici care pot fi folosite pentru a vă proteja casa de daune.

  Profesioniștii și proprietarii de case diferă în ceea ce privește opinia cu privire la care este cea mai eficientă, deci veți dori să faceți câteva cercetări înainte de a alege una. Etanșarea interiorului structurii este una dintre cele mai frecvente. Suprafața betonului este acoperită cu un material de etanșare care ajută la umplerea fisurilor, găurilor și a altor puncte de intrare.
  Cel mai recent, compușii pe bază de polimeri au fost utilizați cu mult succes și oferind o longevitate mare. Acestea sunt pulverizate pe suprafață și odată uscate rămân ușor flexibile, ceea ce înseamnă că previn mai bine presiunea hidrostatică de crăpare a suprafețelor.

  De asemenea, sunt rezistenți la PH din solul înconjurător.

  Drenajul interior și exterior sunt celelalte două opțiuni pentru impermeabilizare. În interior, tranșee mici colectează umezeala acumulată din exterior sau care picură pe pereți și apoi o conduce la o pompă de bazin, care o îndepărtează din structură.

  Pompa bazinului trebuie întreținută cu atenție pentru a se asigura că nu se defectează în timpul unei urgențe, cum ar fi o furtună. Drenajul exterior poate fi de asemenea utilizat împreună cu argila injectată. Argila acționează ca o barieră și poate absorbi umezeala, blocând-o de fisuri și crăpături în jurul perimetrului subsolului.

  Pot să o fac singur?
  Încercarea de a repara sau instala hidroizolarea în subsol nu este pentru începători.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Întrebări frecvente despre hidroizolarea subsolurilor
Your information: