De ce soluții de impermeabilizare a subsolului aveți nevoie?

Home Forums Basic English De ce soluții de impermeabilizare a subsolului aveți nevoie?

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7605 Reply
  marguerite8482
  Guest

  Instalați jgheaburi și descărcătoare adecvate

  Ceea ce majoritatea proprietarilor nu înțeleg este că cel mai mare sistem de impermeabilizare dintr-o casă americană este acoperișul, jgheaburile și canalele de ploaie.

  Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați sistemul de drenaj al acoperișului casei dvs. In the event you loved this post and also you would want to acquire guidance concerning hidroizolatie beci generously check out our own website. pentru a detecta fisuri, găuri sau goluri în cusături sau căptușeală. De asemenea, ar trebui să verificați eventualele blocaje de la frunze, crenguțe sau alte resturi care ar putea „distruge lucrările”.

  Corectați orice problemă a pantei la sol

  Terenul care înconjoară pereții fundației ar trebui să încline întotdeauna pentru cel puțin patru până la cinci picioare, folosind cel puțin 10 grade sau mai mult.

  Acest lucru asigură faptul că orice apă de suprafață care curge de-a lungul vârfului nu se va strânge și se va scurge în subsol.

  Instalarea unui sistem de drenaj exterior

  Acest tip de sistem de impermeabilizare necesită îndepărtarea solului de lângă pereții externi ai fundației și instalarea unei plăci sau a unei membrane și a unei conducte de drenaj pe pereți.
  Apoi, zona poate fi umplută cu sol vegetal, nisip sau pietriș de mazăre. Considerat de mulți specialiști americani în impermeabilizare ca fiind una dintre cele mai eficiente metode pentru probleme externe, este și cel mai scump.

  Canal de drenaj intern deasupra pardoselii din beton

  În această abordare, un canal de drenaj este instalat în interiorul subsolului, la baza peretelui fundației, deasupra etajului.

  Această metodă nu vă rezolvă cu adevărat problema de infiltrare a apei, ci permite doar redirecționarea apei din fundul pereților într-un canal de scurgere sau în bazin.

  Nivelul canalului de drenaj intern cu podeaua din beton

  Cu acest sistem trebuie să îndepărtați pardoseala din beton de-a lungul bazei fundației și să instalați un sistem de canalizare.

  Canalul trece la conducta de scurgere și se îndreaptă către un bazin de scurgere sau scurgere de podea. Dacă fundația este construită din blocuri de cenușă sau zidărie, trebuie găurite găuri în miezuri pentru ca blocurile să se scurgă complet. La fel ca metoda de impermeabilizare americană din abordarea nr. 4, această metodă nu usucă complet subsolul.

  Sisteme de drenaj intern sub podeaua de beton

  Considerat de multe companii americane de servicii de impermeabilizare ca fiind cea mai bună metodă interioară, acest tip de impermeabilizare necesită să dezgropați podeaua de beton și să instalați un sistem subteran de paturi de pietriș și țevi de drenaj care să permită curgerea apei în jos și eliminarea din subsol. ziduri.

  Cu toate acestea, acest sistem lasă subsolul cel mai uscat.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: De ce soluții de impermeabilizare a subsolului aveți nevoie?
Your information: