3 tipuri de tehnici de impermeabilizare explicate

Home Forums Basic English 3 tipuri de tehnici de impermeabilizare explicate

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #12571 Reply
  carolstringfie
  Guest

  Scurgerea subsolurilor sau a gresiei pentru baie este o problemă foarte frecventă în fiecare gospodărie.
  Neglijarea acestui lucru este periculoasă pentru structura casei, deteriorarea mobilierului prezent, precum și pentru sănătatea locuitorilor. Poate duce chiar la accidente electrice! Deci, nu trebuie să întârziați niciodată să contactați un instalator atunci când vedeți semne de scurgere.

  Dar da, este adevărat că este posibil să nu puteți înțelege diferitele tipuri de tehnici de impermeabilizare disponibile pe piață. Nu vă faceți griji, ca aici, voi vorbi despre același lucru.

  Fiind asociat cu mai multe companii de impermeabilizare din Toronto de-a lungul carierei mele de zece ani, acum am suficiente cunoștințe pentru a vă lămuri despre același lucru.
  Vă rog să aruncați o privire.

  Etanșant interior

  Prima modalitate de a repara acest lucru poate fi realizată de etanșanții interiori. Nu încercați să o faceți pe cont propriu și, în schimb, sunați la Toronto Basement Waterproofing Contractors. Da, este adevărat că utilizarea etanșanților este o măsură temporară și nu o soluție permanentă, dar totuși vă poate economisi dacă aveți un buget redus și dacă fisura este mică.

  Este utilizat în principal în lunile reci, astfel încât zăpada să nu ridice pânza freatică în acest timp. Acestea vin în principal sub formă de spray, dar asta nu înseamnă că toată piața disponibilă ar funcționa! Prin urmare, întrebați întotdeauna experții cu această slujbă. Crede-mă că va face minuni fără să-ți faci o gaură în buzunare.

  Spalarea, umiditatea și condensul sunt, de asemenea, prevenite cu etanșanții interiori.

  Etanșant exterior

  Urmează cel mai serios și este hidroizolația exterioară. Folosit pentru fisuri mai mari și mai grave, acesta nu numai că împiedică apa subterană să afecteze pereții subsolului casei, ci previne în mare măsură mucegaiul și mucegaiul.

  De asemenea, economisește fundația unei case. În general, pentru aceasta se folosește o bază polimerică. Aici, sunați contractanții pentru a vă ajuta să rezolvați acest lucru altfel, s-ar putea chiar să împiedicați crăpăturile și mai mult! Etanșanții pentru exterior au o longevitate excelentă și sunt minunate pentru casele din zonele în care inundațiile și ploile abundente sunt destul de frecvente.

  Scurgerea apei

  În cele din urmă, drenajul este o altă formă de impermeabilizare a subsolului casei și a altor zone.

  Aceasta este cea mai complicată și, prin urmare, este inutil să spunem că necesită să apelați una dintre cele mai bune companii de hidroizolație din Toronto. Se realizează prin îndepărtarea apei de clădire și forțarea acesteia să intre într-un canal de scurgere. Se face și printr-un sistem de pompare.

  Așadar, sper că acest articol a fost de ajutor pentru voi toți. Acestea sunt cele 3 tipuri de tehnici de impermeabilizare utilizate în mod obișnuit în Toronto. If you treasured this article so you would like to acquire more info with regards to hidroizolatie beci nicely visit our web-site. Sunați la companii profesionale pentru același lucru. Cu toate acestea, faceți un lucru important să verificați evaluările online, recenziile și alte detalii ale companiei înainte de a le angaja pentru aceleași.

  Nu vrei să riști când vine vorba de casa ta, nu? Crede-mă, acest lucru este important pentru păstrarea intactă a evaluării casei tale, în cazul în care o vei vinde în viitor.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: 3 tipuri de tehnici de impermeabilizare explicate
Your information: